Baggrund for Online Gravsten

Online Gravsten er baseret på et samarbejde med en erfaren stenhugger,
som har været i branchen og arbejdet med granit, gravsten og urnesten i mange år.

Vi har alle forudsætningerne for at finde de helt rette kvalitetssten til det danske klima, og de gængse stentyper vi ønsker at tilbyde.

BUTIK


Vores butik er beliggende i Jelling; Nordkrogen 3A, - hvor du er velkommen til at besøge os, for at se vores udvalg af sten.

Kontakt os gerne inden ankomst på, så vi kan finde den/de sten frem du ønsker at besigtige. Vi er ofte på kirkegården og kan derfor være ude af huset, så ring gerne til os for en aftale.

Vores åbningstider er:
Man-Tors 8-16, Fre 8-14, Weekend lukket.

Uden for åbningstiden er du altid meget velkommen til at ringe til os på:

Tlf.: 22 93 73 83

VÆLG ET MINDE I EGNE TRYGGE OMGIVELSER

Det ligger os på hjertet at det skal være trygt og ukompliceret at købe en gravsten eller en urnesten på internettet.

Vi ved, at det i en svær tid, kan have stor betydning, at du kan sidde i egne rolige omgivelser, alene eller omgivet af familien – og have god tid, til at vælge den helt rigtige sten at mindes ved.

INGEN FORDYRENDE MELLEMLED

Handel med gravsten og urnesten er traditionelt sket gennem rigtig mange led, der alle skal tjene penge på den færdige sten, og branchen har i mange år haft mange fordyrende processer. Online Gravsten er opstået ud fra tanken om at skære alle disse mellemled væk.

Vi har selv den direkte import af stenene, kun nogle få udvalgte granittyper og køber altid stort ind. Det betyder, at vi kan garantere at vi er de billigste på markedet, og derfor kan give vores 10% prisgaranti. 

Brug for hjælp?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

Røne

RING TIL RØNE PÅ
TLF. 2293 7383

Stenhugger & Indehaver
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning