Baggrund for Online Gravsten

Online Gravsten er baseret på et samarbejde med en erfaren stenhugger, som har været i branchen og arbejdet med granit, gravsten og urnesten i mange år. 

Vi har alle forudsætningerne for at finde de helt rette kvalitetssten til det danske klima, og de gængse stentyper vi ønsker at tilbyde.

Vi har også en fysisk adresse hvor du kan komme for at se den gravsten, urnesten eller plænesten du ønsker. Kontakt os gerne i forvejen så vi kan finde den/de sten frem du ønsker at besigtige - ellers kan der forekomme ventetid.

Åbningstiderne er: Man-Tors 8-16, Fre 8-14, Weekend: Lukket
Du er dog også velkommen til at ringe på tlf. 2293 73 83 uden for normal åbningstid - Vi bor kun 10 minutter væk.

Traditionelt er der rigtig mange led der alle skal tjene penge på den færdige sten, og branchen har i mange år fået lov at slippe afsted med de fordyrrende processer. Online Gravsten er opstået ud fra tanken om at skære alle disse mellemled væk. Vi har selv den direkte import af stenene, kun nogle få udvalgte granittyper og køber altid stort ind. Det betyder, at vi kan garantere at vi er de billigste på markedet, og derfor kan give vores 10% prisgaranti.

PS. Hvis du vil hurtigt i gang med bestillingen så klik her

 

Stamp Subpage

 

 

Prisgaranti på gravsten, urnesten og plænesten.

Online gravsten garanterer, at vores plænesten, urnesten eller gravsten altid er de billigste på markedet.

Hvis du finder en tilsvarende sten til en billigere pris, giver vi dig samme pris minus 10% ekstra.

Stenen skal være af samme type, kvalitet og oprindelse.

Du sender dokumentation for dit tilbud skrifteligt i brev eller pr. mail, og vi fratrækker efterfølgende de 10% i prisen på din bestilling.

Dokumentation sendes til:

Online-Gravsten.dk
Nordkrogen 3
7300 Jelling
MRK: PRIS GARANTI

eller

kontakt@online-gravsten.dk

 

Levering af en bestilt gravsten, urnesten eller plænesten.

Vi kan levere din gravsten, urnesten eller plænesten direkte på kirkegården eller en valgt dansk postadresse. Vi leverer på alle brofaste øer og på Bornholm samt Grønland (mod et tillæg).

Senest 2 - 4 uger efter vi har modtaget bestillingen på din sten, vil den være klar til levering. Ved fejl i produktionen kan der opstå forlænget leveringstid, hvilket du naturligvis vil blive informeret om enten pr. telefon eller mail.

Online Gravsten leverer stenen på den adresse der tastes i systemet, typisk på kirkegårdens materialegård (ved levering til Bornholm, Grønland og de Danske småøer bliver der pålagt et tillæg).
Det skal bemærkes at det er vigtigt at lave forudgående aftale med kirkegården inden leveringen. Typisk vil man også kunne få hjælp til opstilling af stenen.

Levering med opstilling

Vi opstiller gerne stenen for dig på gravstedet. Når du køber en sten hos Online Gravsten, er der ingen skjulte udgifter og opstilling er inkluderet i prisen. Vi kan opstille sten i store dele af landet, inkl. brofaste øer.

Se kort over områder med opstilling herHvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail eller finde os på facebook Facebook

 

Jelling Stenhuggeri & Online-Gravsten.dk
Nordkrogen 3
7300 Jelling
CVR: 32379699

kontakt@online-gravsten.dk
tlf. 22 93 73 83